Un nou brand în premieră la Timișoara: Intimissimi

Noua locaţie Intimissimi de la parterul Iulius Mall Timișoara ocupă o suprafaţă de aproximativ 80 mp și reunește o varietate de articole de lenjerie intimă, atât pentru femei, cât și pentru bărbaţi, dar și piese vestimentare streetwear. Colecţiile sofisticate ale renumitului brand cuprind o gamă completă de piese underwear, body-uri, corsete și pijamale, dar și pantaloni, fuste și cămăși pentru un look casual. Articolele Intimissimi sunt realizate din materiale de calitate, din fibre naturale, de origine animală și vegetală, cum ar fi mătase, bumbac, lână, cașmir, in, vâscoză, dar și în combinaţii cu fibre sintetice, pentru un plus de elasticitate.

Intimissimi surprinde prin conceptul primitor și intim al locaţiei, dar și prin versatilitatea, stilul și confortul care caracterizează propunerile brandului italian. Cu ocazia inaugurării, până pe 10 noiembrie 2019, clienții Intimissimi se pot bucura de 50% reducere la cea de-a doua bluză cumpărată. În magazinul din Iulius Town se desfășoară și un program de reciclare. Astfel, până pe 30 noiembrie, la fiecare cinci piese de îmbrăcăminte reciclate va fi oferit un voucher cadou, în valoare de 50 de lei. Cuponul este valabil până la finalul acestui an.

Brandul italian specializat în lenjerie intimă și de corp pentru femei și bărbaţi a fost înfiinţat în anul 1996, de către grupul Calzedonia. Fiecare colecţie are un design unic și materiale de cea mai bună calitate, în toate culorile și stilurile fiecărui sezon.

În prezent, Intimissimi deţine o reţea de peste 1.500 de magazine în 45 de ţări din întreaga lume. În România, brandul este prezent în cinci locaţii, dintre care patru în București și una în ansamblul mixt Iulius Town Timișoara.