Trei zile de aniversare la Iulius Town

Pentru a marca un an de la inaugurare, Iulius Town a pregătit un weekend cu picnic, muzică, Street Food Festival și diverse activități.

Iulius Town organizează aniversarea de la un an de la inaugurare, în perioada 11–13 septembrie 2020. Cu această ocazie, timișorenii sunt așteptați la Picnic in my Town, un eveniment cu vibe de festival, ce va reuni muzica de calitate, mâncarea bună, povestea, emoția și multe premii.

Sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 21:00, Vița de Vie îi așteptă în Iulius Gardens pe timișoreni cu un concert dinamic și plin de energie. Publicul va fi purtat prin zone muzicale de alternative rock și hardcore și va putea fredona piese cunoscute. În plus, duminică, 13 septembrie, de la ora 19:00, pe scenă vor urca The Mono Jacks, care vin să pună emoțiile pe note.

Mai mult decât atât, chef Foa va oferi sfaturi culinare și va pregăti o uriașă prăjitură Pavlova în zona de Street Food. Copiii vor avea parte de o mulțime de activități distractive, iar iubitorii de strand-up comedy vor râde împreună cu Natanticu și Alex Zob.