Totul nu va fi bine – premiera la Timișoara

Documentarul de debut Everything Will Not be Fine / Totul nu va fi bine, în regia lui Adrian Pirvu și Helena Maksyom, va fi proiectat în premieră la Hostel Costel, duminică, 9 august, de la ora 21:30.

“Totul nu va fi bine” este un road-movie în care un regizor pe jumătate nevăzător încearcă să descopere efectele Cernobîlului asupra sa.

La finalul unei relații de lungă durată, regizorul, născut în 1986, a cărui mamă pune boala acestuia pe seama accidentului nuclear de la Cernobîl, își lasă în urmă viața din România și pornește într-o călătorie din dorința de a găsi și alți oameni afectați de același dezastru. Se îndrăgostește de o tânără din Ucraina și viața i se schimbă total.

Scenariul și regia sunt semnate de Adrian Pirvu și Helena Maksyom, montajul a fost realizat de Alexandru Radu și Vladimir Gojun, imaginea: Denis Melnik, Radu Gorgos, Adrian Pîrvu, Helena Maksyom. Ioan Filip și Dan-Ștefan Rucăreanu semnează sunetul. Producători sunt Alexandru Solomon și Ada Solomon. Coproducători: Olena Yershova, Adrian Pîrvu, Andrii Yashchyshyn.

Biletele, în valoare de 20 de lei, vor fi disponibile la Hostel Costel.