Toamnă de Stand-Up Comedy

19 octombrie 2019, Sala Capitol
9 noiembrie 2019, Sala Olimpia

Timișoara deschide sezonul de toamnă de Stand Up Comedy cu Dan Badea, în 19 octombrie, cu show-ul excepțional Am Umor și continuă cu Marea Adunare a Partidului Comedianţilor Români, care va avea loc în 9 noiembrie!

Pe 19 octombrie, de la ora 18:00, Dan Badea vine la Filarmonica de Stat ”Banatul” din Timișoara cu un nou show memorabil intitulat „amUmor!”. Comediantul promite o seară în care publicul va râde în hohote.

E de aproape 20 de ani în cluburile de Stand Up, e parte din ”Generația cu cheia de gât” și nu se sfiește să spună pe nume – dar ironic – lucrurilor (g)rele care au marcat copilăriile multora dintre noi.

Un spectacol de stand up comedy cu Dan Badea e ca o ședință de terapie care te mai eliberează de nostalgiile unor vremuri în care aveai nevoie de mult umor ca să supraviețuiești.

Accesul la spectacol se face începând cu ora 17:30, iar biletele se pot achiziționa prin punctele de vânzare ale rețelei iabilet.ro www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare. La intrare, biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon).

Pe data de 9 noiembrie, Partidul Comedianților Români convoacă poporul carpato-danubiano-pontic la discursul umoristic destoinic, prezidat de Bordea şi Micutzu, la Sala Sporturilor ”Constantin Jude” (Olimpia) din Timișoara, la două spectacole de Stand-Up Comdey: unul de la ora 18:00 și altul de la ora 20:30.

Le vor fi alături cetăţeni de seamă, membri devotaţi de partid care seamănă glume şi culeg ropote de aplauze – Cortea Nelu, Popa Claudiu şi Florin Gheorghe.

Măreţie, împlinire, stand up comedie – asta au adus tovarăşii Bordea şi Micutzu în ultimul deceniu! Prosperitate, fericire, şi mai multă comedie – asta e promisiunea lor pentru un viitor glorios! Vino să iei parte la Marea Adunare a Partidului Comedianţilor Români de la Timișoara! Haide să auzi cuvântările bravilor luptători ai cauzei umoristice!

Spectacolul nu este recomandat minorilor.