TNTm montează scena „Scena A ut DOR” pentru viitoarele spectacole în aer liber

Teatrul Național din Timișoara își întâlnește publicul din nou, fidel rostului său fundamental: unificarea prin arta teatrului, fie sub cupola teatrului sau în aer liber.

Pentru că regulile impuse de lege în prevenirea și combaterea Coronavirusului restricționează accesul în sălile de spectacol și în următoarea perioadă, Teatrul Național și-a propus să construiască un spațiu de spectacol în aer liber.

Mai precis, au început lucrările de montare, în Parcul Civic, lângă Sala 2, a unei scene în aer liber, al cărei nume este, în sine, o declarație făcută publicului. Astfel, Scena A ut DOR va avea o capacitate maximă de 96 de locuri pentru spectatori, amplasate în conformitate cu normele privind combaterea Coronavirusului. 

Scena A ut DOR, având o dimensiune comparabilă cu orice scenă de interior, se va preta reprezentațiilor spectacolelor de teatru și se va deschide publicului începând de marți, 1 septembrie, ora 20:00, cu spectacolul Aeroport.
Următoarele spectacole programate de Teatrul Național în acest spațiu sunt: Aeroport (miercuri, 2 septembrie, ora 20:00), M-am hotărât să devin prost (sâmbătă, 5 septembrie și duminică, 6 septembrie, ora 20:00) și Cloaca (marți, 8 septembrie și miercuri, 9 septembrie, ora 20:00).

Biletele vor putea fi achiziționate online pe tntimisoara.com