Timotion VI va avea loc în perioada 3-11 Octombrie 2020

Timotion revine, într-o formă nouă, adaptată situației actuale și va avea loc timp de o săptămână, în perioada 3-11 octombrie 2020.

Timotion VI va pune la dispoziție 2 curse:

Cursa Timotion – Timișoara se mișcă este o cursă la liber care aduce Timotion în cartierele din Timișoara, și care poate avea START-ul chiar în fața casei fiecărui participant, sau în orice punct din oraș, și pe orice distanță, în funcție de puterea și preferința fiecărui participant. În plus, ca element de noutate, cursa aceasta poate fi efectuată și pe bicicletă, spre deosebire de celelalte ediții. Această cursă se adresează celor care se află în Timișoara în perioada evenimentului.

Cursa Timotion Everywhere a rămas aceeași cursă de minim 1 km, pentru cei care nu se află în Timișoara în perioada evenimentului, dar care doresc să fie alături de comunitate de oriunde s-ar afla.

Înscrierea la Timotion VI se poate face doar online până în data de 30 septembrie, la fel ca până acum, din contul de alergător de pe timotion.ro pentru cei care au mai participat, sau prin crearea unui cont nou pentru cei care nu au mai participat.