Timișoara Fashion Week

24-25 octombrie 2019, Palazzo

Timișoara Fashion Week, cel mai important fashion event din vestul României, promite o ediție speciala, cu 70 de modele din întreaga țară și colecții spectaculoase ale unor designeri consacrati.

Aflat la cea de-a IV-a ediție, evenimentul prezentat de Cosmina Păsărin, va avea ca tematică eleganța si opulența, sub denumirea generică “Black&Gold”.

Și în acest an, show-ul se va desfășura sub atenta supraveghere a criticului de modă Iulia Albu, una dintre invitatele speciale ale acestei ediții.

O altă surpriză este prezența Danielei Crudu, care va fi vedeta colecției de coronițe și halate ce poartă semnătura brandului Rodica Costea Royal Concept.

In atentia publicului masculin, cu o colectie de costume luxury, realizate din materiale pretioase, Timisoara Fashion Week, aduce pe podium brandul spaniol de renume international, Felix Ramiro.

O prezență mult așteptată, a celei de-a IV-a editii Timișoara Fashion Week, este și Ioana Filimon, fosta Miss Romania, top model de renume internațional și vedetă de televiziune.

Pe parcursul celor două zile, publicul se va putea delecta cu creațiile celor 30 de designeri de renume, iar seara se vor distra la un cocktail party, în spațiul generos și elegant- Palazzo, unde vor fi prezenti oameni de televiziune, fashion bloggeri, personalități timisorene si vedete.

Evenimentul este deschis pentru toti cei interesati sa participe.