Timișoara City Marathon 2019

27 octombrie 2019, diferite trasee

Timisoara City Marathon va avea loc pe 27 octombrie 2019, în cadrul competiţiei sunt aşteptaţi toţi cei care iubesc sportul şi experienţele noi, indiferent de oraş sau ţară. Înscrierile se pot face până pe 16 octombrie, pe locurile disponibile la cele șase curse propuse într-o ediție specială, de două ori mai mare decât edițiile precedente.

Iată cele șase curse propuse:
Maratonul Cavalerii Cetății, cursă cu start în apropierea graniței cu Serbia, cu un parcurs de 42 km pe malul Begăi și finiș în piața Libertății. La această cursă sunt așteptați 168 de participanți.
Semimaratonul Eugeniu de Savoya, cursă de 21 km, dedicată alergătorilor de anduranță, cu un parcurs atât în oraș, cât și pe malul Begăi. La această tură sunt așteptați 300 de participanți.
Ștafeta Solii Cetății, cursă de 10,5 km, repetată de două ori, pentru prieteni, familie și colegi. La această cursă sunt așteptate 48 de echipe.
Crosul Poarta Forforosa, cursă de 10,5 km pe toți amatorii de alergare în aer liber. La această cursă sunt așteptați 300 de alergători.
Crosul Batalionul Banat, cursă de 5.5 km deschisă tuturor și o provocare pentru cei care vor să își depășească limita confortului cotidian. La această cursă sunt așteptați 500 de participanți.
Timișoara City FamilyRun, cursă ușoară de 2 km și un moment de bucurie împărtășit cu familia, prietenii, colegi de serviciu, chiar în inima Timișoarei.

Proba Ștafetă pentru 48 de echipe și cursa de 2 km dedicată familiilor și începătorilor 400 de participanți sunt highlight-ul acestei ediții. Valoarea totală a premiilor este de 20.000 de lei, în bani.