Terminator – „Întunericul Destinului”, în avanpremieră națională

29 octombrie 2019, Shopping City

Toamna acestui an le oferă timișorenilor șansa de a vedea o super avanpremieră la Shopping City Timișoara. Pe 29 octombrie, Terminator: Destin Întunecat, celebrul personaj, revine de data aceasta pe cel mai mare ecran din România, din sala T IMAX, la Cinema City.

Toți vizitatorii Shopping City Timișoara au șansa de a se număra printre primii spectatori din țară ce vizionează cel mai nou film din legendara serie “Terminator”. Invitații duble la film, popcorn și suc, toate sunt pregătite pentru ei!

Tot ceea ce trebuie să facă este să achiziționeze produse în valoare de minimum 250 de lei pentru sezonul toamnă-iarnă și să prezinte bonul/bonurile, emise în aceeași zi, la Info Point-ul din cadrul centrului comercial. După completarea și înregistrarea datelor vor fi premiați cu invitațiile duble la exploziva avanpremieră din 29 octombrie.

IMAX, cel mai spectaculos format din România, înseamnă o experiență cinematografică dincolo de limitele imaginației, prin cel mai mare ecran din țară și cel mai impresionant sunet. Astfel, cu tehnologia IMAX, cinefilii se bucură de o imagine cu până la 26% mai amplă decât un ecran standard, dar și de cea mai realistă experiență 3D.

Concursul se desfășoară în perioada 14-28 octombrie, în limita stocului disponibil, iar mai multe informații pot fi aflate de pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și de pe pagina de Facebook.