Teatrul Maghiar lansează Kult Card pentru întreaga stagiune 2019/2020

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara lansează Kult Card pentru întreaga stagiune 2019/2020. Autentic brand al solidarității culturale, abonamentul Kult Card, reprezintă concret și cuantificabil multiculturitatea și cultura, valori esențiale ale Timișoarei și Banatului.

Spectatorii sunt așteptați în 28 octombrie 2019, între orele 14:00 și 19:00, la intrarea Teatrului Maghiar (strada Alba Iulia, nr. 2), unde, în cadrul campaniei Kult Card 2019, li se va propune o experiență teatrală inedită. Spectatorii au șansa de a se așeze pe tronul din spectacolul „Ultima mutare” (Regia: Kocsárdi Levente), de a-și face fotografii cu tronul sau cu actorul preferat din trupa Teatrului Maghiar. Un semn că pentru Kult Card-iști avem un loc rezervat special.

Kult Card-iștii vor primi invitație la fiecare premieră a stagiunii, vor avea acces la bilete cu jumate de preț la spectacolele Teatrului și la cele invitate, dar și la cel mai important festival de teatru al regiunii, TESZT. Vor avea posibilitatea de a vota cel mai bun actor, cea mai bună actriță și cel mai bun spectacol al stagiunii. De asemenea, posesorii acestui card cultural vor fi oaspeți de onoare ai unui spectacol de gală și ai petrecerii dedicate lor, la sfârșitul stagiunii.

Cei ce aleg să investească în ce iubesc, în Teatrul lor, își pot lua cardul cu 160 de lei, sau cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari, 110 de lei. Abonamentele pot fi achiziționate de la casieria Teatrului, de luni până vineri, între orele 10:00-13:00 și 16:00-19:00, sau cu o oră înaintea fiecărui spectacol, începând cu data de 23 octombrie 2019. Toate spectacolele se traduc în limba română.