Teatrul ca rezistență: un nou Fanzin și un film de animație

Proiectul Teatrul ca Rezistență își propune să creeze o punte de comunicare între generații prezentând în premieră filmul de animație Cenzură, realizat de artista Laura Pop.

Filmul urmărește să surprindă complexitatea lucrurilor simple și multitudinea perspectivelor prin creațiile sale. În filmul de animație Cenzură este ilustrată esența anilor marcați de control și supraveghere.

Cinefilii sunt invitați să urmărească animația pe canalul de Youtube Teatrul ca Rezistență și pe pagina de Facebook a proiectului Theater as Resistance.

Mai mult decât atât, va fi lansat și numărul 5 al Fanzin-ului Teatrul ca Rezistență, dedicat de această dată teatrului independent din România, în speranța de a atrage atenția asupra celei mai inovatoare zone de creație teatrală, aflată în acest an într-o profundă criză.
Acest număr se dorește a fi și un instrument de sensibilizare, scopul scopul acestui demers fiind acela de a contribui la salvarea, măcar în ultima clipă, a companiilor independente de teatru din România.