Tarja Turunen, fosta solista de la Nightwish, vine la Timișoara

21 decembrie 2019, Sala Capitol

Tarja Turunen, una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale rockului simfonic, fosta voce a legendarei trupe rock Nightwish, prezintă în premieră la Timișoara concertul special de Crăciun, “Christmas Together”, alături de instrumentiști de muzică clasică.

Soprana și pianista finlandeză Tarja Turunen a ales să concerteze în Capitala Culturală Europeană și să-și prezinte cel mai recent show special de Crăciun, “Christmas Together” alături de Orchestra Simfonică la Filarmonica Banatului.

„Publicul este invitat să se lase fermecat, pe 21 decembrie, la Filarmonica Banatul, într-o atmosferă de poveste, de un show unic, ce înglobează magia sărbatorilor de iarnă. Tarja Turunen este una dintre cele mai cunoscute soliste, fiind soprană lirică, compozitoare și pianistă. Artista de origine finlandeză a devenit cunoscută fiind solistă a formației de metal simfonic Nightwish, alături de care a cântat în perioada 1996-2005, dând voce unor piese devenite clasice, precum Wishmaster, Wish I Had an Angel sau “leeping Sun, dar și multe altele”, au anunțat organizatorii.

Prin spectacolul de excepție “Christmas Together”, Tarja ne aduce mai aproape de magia Crăciunului alături de muzicienii extrem de talentați care o vor acompania pe scenă.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 21 decembrie 2019, de la ora 20:00, la Filarmonica Banatul.