Târg de Bere, la Auchan

Auchan aduce peste 300 de beri la ediția din acest an a Târgului de Bere, aproape 200 dintre acestea fiind produse în România.

Începând din data de 1 iulie și până în 21 iulie 2020, în toate hipermarketurile Auchan, are loc cea de-a XI-a ediție a Târgului de Bere, eveniment prin care Auchan aduce la raft o selecție extinsă de sortimente de bere, precum și o gamă variată de produse complementare pentru servirea acesteia.

Continuându-și creșterea anuală, Târgul de Bere înglobează în această ediție peste 300 de articole, atât beri de import, cât și producții locale. În ton cu preferințele consumatorilor români, berile produse pe plan local reprezintă 65% din oferta din acest an, o atenție deosebită fiind adresată microberăriilor românești. Astfel, 13 microproducători de bere sunt prezenți la târgul din acest an, unii dintre aceștia aflându-se pentru prima dată în retail – precum Fabrica de Bere Grivița, prima fabrică de bere transparentă din România. 

Mai mult decât atât, această ediție se desfășoară și virtual în magazinul auchan.ro, de unde se pot comanda online sortimentele preferate.