Taco Day, la doi ani de Taco Bell în România

La început de octombrie, Taco Bell marchează două evenimente în calendar: aniversarea a doi ani pe piața locală și Taco Day sărbătorită la nivel internațional, cu toți fanii din lume. La doi ani de la deschidere, brand-ul numără 7 restaurante, în orașe precum București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu.

De la lansarea pe piața românească, fanii s-au bucurat de gustul unic, de inspirație mexicană, au încercat produsele limited edition din ofertă și au luat parte la experiențe Live Más. Cu ocazia acestei duble sărbători, Taco Bell marchează cele două evenimente printr-un meniu aniversar, disponibil în toate restaurantele din țară, în perioada 4-12 octombrie.

În urmă cu doi ani, pe 12 octombrie, Taco Bell punea pe harta României primul restaurant, în centrul comercial Băneasa Shopping City din București, unde până acum aproximativ 1 milion de clienți s-au bucurat de experiențe culinare inedite. Peste 4 milioane de clienți au trecut pragul restaurantelor Taco Bell, curioși să guste renumitul Taco, unul dintre cel mai iubite și cumpărate produse din meniu.