Taco Bell a deschis primul restaurant din vestul tarii, la Timisoara

Sphera Franchise Group continua planurile de expansiune a brandului Taco Bell la nivel national si deschide un nou restaurant, in ansamblul mixt Openville Timisoara. Acesta este cel de-al patrulea oras la nivel national unde fanii pot gusta produsele originale, de inspiratie mexicana, de la Taco Bell.

La numai o luna de la inaugurarea unitatii din Sibiu, Taco Bell anunta deschiderea restaurantului cu numarul sapte din Romania si primul din vestul tarii. Acesta este amplasat la parterul cladirii de birouri UBC 1, situat in ansamblul mixt Openville, pe Calea Sever Bocu, fiind o locatie de tip inline, care dispune de o suprafata de 200 mp.

Aici, fanii sunt invitati sa descopere acelasi design, Global Explorer, original Taco Bell, care le ofera experienta unica Live Más: restaurantul este dotat cu bucatarie deschisa, care ii permite fiecarui client sa vada cum este preparata comanda, acces WiFi nelimitat si prize USB pentru incarcarea dispozitivelor mobile. In interior, unitatea dispune de 48 de locuri la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, iar pe timpul verii, clientii pot lua masa alaturi de prieteni si familie si pe terasa.

Prin deschiderea acestei unitati, Taco Bell a creat 35 de noi locuri de munca pentru comunitate, noua echipa fiind gata sa preia si sa prepare comenzile fanilor care vor alege Crunchwrap Supreme, deliciosii Tacos, Burritos, Quesadillas sau oricare produs si meniu din oferta.