Spectacolul prezentat de TNT la prima întâlnire directă cu publicul

Vineri, 21 mai, începând cu ora 19:00, Teatrul Național Timișoara prezintă spectacolul „Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese” la prima întâlnire față în față cu publicul, după aproximativ un an în care spectacolele au fost difuzate online.

Spectacolul propune spectatorilor săi o temă de reflecție: în era internetului, folosim noile tehnologii ca formă evoluată a relaționării dintre oameni sau ne ascundem singurătatea în spatele mijloacelor de comunicare?

Întoarcerea fiului plecat din țară devine pretextul pentru o reuniune de familie care se transformă, destul de repede, într-o sumă de definiții importante pentru fiecare din noi. Astfel, personajele lui Iacoban descoperă că înstrăinarea nu are nicio legătură cu numărul de kilometri.

Spectacolul îi reunește pe talentații actori ai Teatrului Național Timișoara, Claudia Ieremia, Romeo Ioan, Ion Rizea, Andrei Chifu, Mălina Manovici, Alina Ilea și Matei Chioariu, iar decorul și costumele sunt semnate de scenograful Tudor Prodan.