Sova’s, restaurant cu specific internațional

Sova’s, este un restaurant cu specific internațional și de inspirație sârbească, deschisă în ansamblul Iulius Town Timișoara.

Sova’s își întâmpină clienții cu un meniu bogat, în care predomină preparatele pe bază de pește și fructe de mare – biban, caracatiță, ciorbă de pește, tagliatele cu somon și sparanghel -, dar și delicii sârbești, precum pleșcăviță din carne de vită și cevapi (mici tradiționali sârbești). Și amatorii de dulciuri au de unde alege, vedeta fiind delicioasa prăjitură Sova’s cu migdale, spumă de lapte și caramel. Preparatele apetisante, pregătite după rețete atent selectate și cu ingrediente de calitate, sunt savurate într-un decor urban, cu elemente de arhitectură industrială, dar și o amprentă rustică, dată de predominanța lemnului.

Sova’s pregătește, de luni până vineri, în intervalul orar 12:00-15:00, un meniu business lunch, cu ciorbă/supă, fel principal și un bufet de legume, care permite să-ți faci propria salată. Tot aici poți da energie zilei cu o cafea italiană Vergnano, pe care Sova’s o aduce în premieră la Timișoara, dar și să te delectezi cu o limonadă cu soc sau cu un fresh cu pătrunjel și spanac.

Prin amenajarea modernă, atmosfera prietenoasă și meniul cu delicii ispititoare, Sova’s este locul perfect pentru o întâlnire între colegi, o ieșire cu prietenii sau o masă în familie. De asemenea, aici pot fi găzduite evenimente speciale, cu meniuri variate, în funcție de gusturile participanților.