Shopping City Timișoara anunță ajustarea programului de funcționare la 8 ore

În contextul actual, reprezentanții Shopping City Râmnicu Timișoara se alătură demersului autorităților de a identifica și implementa soluții ce pot preveni răspândirea noului virus Covid-19.

Astfel, începând de luni, 16 martie, centrul comercial și-a ajustat programul de funcționare și este deschis în intervalul 12:00-20:00. De asemenea, hipermarketul și farmaciile își păstrează programul normal, în timp ce în cazul Cinema City programul este identic cu cel al centrului comercial (ultima proiecție va începe la ora 20:00).

În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite în următoarea perioadă. Clienții sunt încurajați să acorde o atenție sporită igienei personale și să își dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-ului.

Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvența operațiunilor de dezinfectare și igenizare a suprafețelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrului comercial. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar mall-ul este aerisit în mod natural periodic.