Seri de film și teatru de păpuși, în weekend, la Iulius Town

Weekendul acesta, la Iulius Town Timișoara te așteaptă mai multe surprize. Filme văzute sub cerul liber, seri răcoroase la terasă și întâlniri cu personaje de poveste se află pe agenda din următoarele zile.

Vineri, 31 iulie, sâmbătă, 1 august și duminică, 2 august 2020, Iulius Town Timișoara vă dă întâlnire la Outdoor Flight Cinema, în zona Family Plaza. În fiecare dintre cele trei zile, programul începem de la ora 19.00, cu un sunset warm-up, iar de la 20.00, continuăm seara cu un film. Spre final, relaxarea va fi în compania muzicii asigurate de ESD Studio. Accesul este gratuit și se face pe bază de invitație, care se poateobține accesând pagina de Facebook a evenimentului.

Copiii sunt în centrul atenției duminică. Pentru ei, de la ora 11.00, în parcul Iulius Gardens se va juca piesa de teatru „Iedul cu trei capre”. Povestea spusă de marionete îi va implica în acțiune, prichindeii devenind cei care decid în ce direcție va merge firul narativ al basmului. Astfel, cei mici vor porni într-o călătorie amuzantă alături de actorii de la Magic Oz.

Cafenele din Iulius Town organizează seri tematice în fiecare weekend. Surprize culinare, live band, DJ sau lansări de piese sunt doar câteva dintre evenimentele pe care terasele le-au pregătit pentru tine. Locațiile dispun și de o priveliște spre natura luxuriantă din Iulius Gardens, care completează atmosfera relaxantă.

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului se păstrează distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie.