Se mai revigorează activitatea pe Aeroportul Timișoara, din august!

Aeroprtul internațional Timișoara anunță, printr-un comunicat de presă, că din luna august va fi reluată operarea zborurilor aeriene regulate spre și dinspre alte două destinații din Germania, va crește numărul curselor aeriene de legătură cu capitala țării și ar putea crește numărul destinațiilor de vacanță cu zbor direct din Timișoara

Începând din data de 3 august 2020, compania aeriană Lufthansa va relua operarea curselor aeriene de pe aeroportul Timișoara spre și dinspre destinația München, cu o frecvență de trei zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Tot de luni, 3 august 2020, va fi reluată operarea zborurilor directe spre și dinspre destinația Stuttgart. Cursele aeriene vor fi operate de compania Eurowings și vor avea o frecvență de două zboruri pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

Compania aeriană Blue Air va relua zborurile de pe aeroportul Timișoara spre și dinspre București, începând cu data 7 august 2020, cu o frecvență de zece curse pe săptămână.

Sezonul estival al acestui an nu s-a încheiat, iar în a doua parte a lunii august 2020 sunt așteptate cursele aeriene directe pe ruta Timișoara – Constanța, operate de compania aeriană Tarom, și cursele charter de vacanță spre destinația Antalya din Turcia.