Se inaugurează cel mai mare restaurant cu specific libanez și mediteranean din vestul țării, la Iulius Town

Restaurantul Fenice Palas Mediterranean & Lebanese se inaugurează în data de 17 iulie 2020, la ora 17:00, în ansamblul Iulius Town. Este singurul restaurant din Timișoara dispus pe patru niveluri și îmbină deliciile culinare apetisante, într-un ambient relaxant și cu elemente de design oriental.

Începând cu acest weekend, printre destinațiile de food & beverage din ansamblul Iulius Town se află și restaurantul Fenice Palas Mediterranean & Lebanese, care le oferă clienților o incursiune culinară cu specific oriental și mediteranean. Noua locație este situată în clădirea United Business Center 3 (UBC3). Acesta este cel mai mare restaurant cu specific din regiune.

Fenice Palas Mediterranean & Lebanese este locul în care se îmbină aromele Orientului Mijlociu cu cele mediteraneene și oferă o experiență culinară deosebită, într-un ambient spectaculos. Preparatele sunt pregătite de bucătari profesioniști din Liban și România. Totodată, timișorenii pot savura la cafenelele din cadrul noii locații, de la specialități de cafea la nisip și cafea arăbească cu hell, până la tradiționalele espresso, cappuccino sau latte, în combinații delicioase de caramel, vanilie sau toffeenut.

În contextul actual, timișorenii sunt așteptați pe terasa special amenajată, pentru a se bucura de o ofertă culinară autentică, întreaga vară.