Se deschide Ludoteca Habarnam – Club de Joacă și Lectură

Începând cu 31 octombrie se va deschide, în Calea Șagului, pe str. Gavril Musicescu, nr. 39/A, prima Ludotecă multietnică din Timișoara, dedicată copiilor între 0-10 ani: Ludoteca Habarnam Club de joacă și lectură.

Inspirată de aventurile cunoscutului personaj, a lui Nikolai Nosov, care a animat copilăria multor părinți și copii, Ludoteca Habarnam își propune să apropie copiii preșcolari și școlari mici de lectură și să contribuie pozitiv la experiențele lor de joacă și învățare într-un spațiu cât mai apropiat de mediul înconjurător. Noul club va pune la dispoziția acestora o bibliotecă multietnică (cu cărți în limbi ale minorităților din oraș), loc de joacă în interior și în aer liber, organizare de petreceri, cluburi de vacanță și ateliere tematice, pentru dezvoltarea intelectuală și emoțională a copiilor.

Ludoteca se dorește a fi un centru comunitar deschis tuturor copiilor și părinților interesați să-și petreacă timpul liber, să iasă din casă, să socializeze cu alți copii și părinți. E un loc în care te dezvolți armonios fiind înconjurat de jucării și cărți de calitate și de oameni dedicați.

Ludoteca se va deschide în 31 noiembrie cu o super petrecere de Halloween la care sunt așteptați copiii costumați și dornici de distracție! În timpul zilelor de 1 și 2 noiembrie se vor organiza ateliere demonstrative pe teme precum: dezvoltarea socio-emoținală a copiilor, știința distractivă, ilustrarea personajelor de poveste, lecturi publice și multă multă joacă, iar în timpul serilor se vor organiza o degustare de vin pentru părinți și un concert de chitară voce pentru copii cu un invitat special!