S-a redeschis Gingko Caffe, o locatie cu un concept inedit

Iulius Town aduce noi cafenele si restaurante cu specific international si amenajari tematice, care vor redefini modul de petrecere al timpului liber pentru banateni. Una dintre locatiile tematice din Iulius Town este Gingko Caffe, redeschisa recent in Atriumul Iulius Mall Timisoara. Cu un concept nou, aliniat la tendintele internationale in materie de dinning & leisure, o atmosfera cosmopolita si o selectie de preparate de inspiratie italiana, Gingko Caffe le propune banatenilor o experienta completa pentru timpul lor liber, pauza de cafea sau intalnirile de business.

Gingko Caffe este acel loc unde poti savura o cafea cu aroma intensa alaturi de prieteni sau de colegii de la birou, te poti delecta cu preparate delicioase si deserturi rafinate sau o inghetata artizanala. Si asta pentru ca imbina elementele unei veritabile cafenele italiene, cu cele specifice patiseriei si gelateriei, totul pentru a le oferi clientilor servicii de calitate si un ambient energic, urban si captivant. Noutatea o reprezinta orientarea locatiei spre ideea unui „mozzarella bar”, concept care a castigat tot mai mult teren in industria internationala de dinning si care propune sortimente fine de branzeturi, in combinatii variate, ideale pentru o gustare.

In meniul Gingko Caffe se regasec numeroase propuneri de bauturi pe baza de cafea, alaturi de o varietate de torturi si prajituri cremoase, croissante proaspete, piadine Romagnola si alte delicii de patiserie. Clientii sunt intampinati cu o amenajare eleganta, care poarta semnatura unor designeri italieni, si o atmosfera selecta, similara cafenelelor din Peninsula.