S-a dat în folosință Isho Parking

În Timișoara, s-a deschis una din cele mai înalte parcări supraetajate din țară, desfășurată pe 9 etaje și cu o capacitate de 700 de locuri. Isho Parking va avea un sistem de management inteligent al locurilor disponibile. Va deservi noua clădire de birouri din proiectul Isho, dar va putea fi folosită și de șoferii care au nevoie să acceseze zona centrală a orașului, funcționând atât pe bază de abonament, cât și cu tarifare orară. Noua facilitate va contribui la îmbunătățirea semnificativă a condițiilor de trafic din una din cele mai afectate zone din oraș din cauza lipsei locurilor de parcare – BulevardulTake Ionescu – Punctele Cardinale – zona pietonală din Cartierul Cetate.

Isho Parking are un sistem de camere video care detectează numerele de înmatriculare ale autoturismelor permițând accesul abonaților fără a mai fi necesară utilizarea unui card de acces. De asemenea, automatele de parcare sunt dotate cu POS pentru a facilita timpul de așteptare pentru efectuarea plății prin încurajarea tranzacțiilor efectuate electronic.

Celor 700 de locuri de parcare disponibile odată cu darea în folosință a noii facilități, li se vor adăuga alte 1.300 în zona subterană a clădirilor de locuințe și birouri care vor constitui proiectul multifuncțional Isho, astfel încât în noul cartier să fie disponibile peste 2.000 de locuri de parcare.