Festivalul de Gastronomie Artizanală LA PAS, trece în mediul online

Prima degustare de bere desfășurată în mediul online, urmată de degustări de miere, pâine, brânză și cidru, dar și diferite ateliere pentru producători și consumatori, toate vor avea loc în perioada 24 octombrie – 30 noiembrie, prin programul La Pas.

Laura Laurențiu, bloggerul culinar, s-a alăturat inițiativei La Pas – Gustul ca Patrimoniu – și va propune în fiecare duminică, o rețetă cu produse tradiționale, alături de un invitat special.

Programul „LA PAS.slowing down”, demarat în 2018 de Asociația CRIES, se desfășoară în perioada 24 octombrie – 30 noiembrie 2020Programul va aduce în atenția publicului larg acțiuni culturale și educative referitoare la consumul responsabil (programul educațional), la artizani și mici producători (Harta LA PAS și „Artizani LA PAS”) și la patrimoniul gastronomic local și regional (secțiunile „Gustul ca patrimoniu” și „#distantați dar #împreună”).