Primul magazin Next deschis în afara Bucureștiului

Next, unul dintre cei mai mari retaileri vestimentari din Marea Britanie, a deschis în Iulius Mall Timișoara un nou magazin, cu produse dedicate copiilor.

Noua locație a cunoscutului brand international ocupă o suprafață de aproximativ 300 mp și prezintă întreaga colecție de articole pentru copii, care include sute de produse, haine și accesorii pentru nou-născuți, fetițe și băieți, cu vârste de până la 12 ani. Produsele Next pentru copii se bucură de un mare succes, remarcându-se prin stilul, varietatea şi calitatea inconfundabilă a ţinutelor.

Inaugurarea magazinului Next din Iulius Town Timișoara marchează lansarea unui nou concept, inedit din punctul de vedere al prezentării produselor. Totodată, este un pas important în îndeplinirea unuia dintre obiectivele brandului, acela de a se extinde în orașele importante din țară.

Lanțul britanic de retail Next a fost lansat în 1982, primul magazin incluzând o colecție exclusivă de haine, pantofi și accesorii pentru femei. Aceasta a fost urmată de colecții pentru bărbați, pentru casă și pentru copii, toate dezvoltate de designerii proprii ai companiei.

Astăzi, Next deține o rețea de peste 500 de magazine în Marea Britanie și Irlanda, dar și peste 180 de magazine în alte 30 de țări din întreaga lume.

Next a intrat în țara noastră în anul 2008 și este liderul pieței de retail vestimentar pentru copii din Marea Britanie. Brandul este adus în România de compania Ixy Retail.