Primele prajituri sanatoase care nu ingrasa, acum la Timisoara

Asocierea dintre cuvintele “prajituri” si “sanatoase” pare contradictorie la prima vedere, dar a devenit recent o realitate pentru timisoreni, cand cei de la The Fit Baker si-au facut aparitia cu un concept cu totul inedit si special de deserturi, deschizand la Timisoara primul laborator de prajituri proteice din tara.

O alternativa la popularele batoane proteice cu care multa lume este deja familiarizata, cei de la The Fit Baker sustin ca au gasit o modalitate prin care sa produca prajituri proteice sanatoase, care nici nu ingrasa, si pe care, in mod inspirat, le-au numit “Lejere”.

“Spre surprinderea multora, nu saorma, nu zaharul si nici macar prajiturile obisnuite nu te ingrasa. Singurul lucru care te va ingrasa e surplusul caloric. In orice moment al vietii tale, ai un necesar caloric, adica o anumita cantitate de energie de care corpul tau are nevoie. Daca depasesti acest numar, te vei ingrasa. Prajiturile noastre nu te ingrasa pentru ca iti reduc drastic sansele de a manca in surplus caloric”, spune Razvan Delibasa, cel din spatele acestui concept inedit.

Dar pentru ca nu totul se rezuma la a arata bine si a avea un aspect armonios, ci mai conteaza si cum te simti si cat de sanatos esti, prajiturile celor de la The Fit Baker au in vedere ambele lucruri si incearca sa ofere solutia la ele.

Pe langa faptul ca aceste prajituri au putine calorii si sunt foarte satioase si hranitoare prin prisma continutului bogat de proteine si fibre, nici nu contin zahar, faina de grau, unt sau margarina. Au doar ingrediente de calitate si ii ofera corpului tau toti nutrientii de care acesta are nevoie pentru a opera la capacitate maxima.

“Nu folosim aditivi sau conservanti. Produsele noastre sunt proaspete, nu urmarim sa reziste pe raft luni in sir, aceasta fiind diferenta principala fata de batoanele proteice. Premixurile, gelurile si cremele instant ies si ele din discutie, care, din pacate, sunt la ordinea zilei in industria prajiturilor din Romania. Incercam ca produsele noastre sa fie potrivite atat ca valori nutritive, cat si ca ingrediente”, continua Razvan Delibasa.

Asadar, timisorenii se pot bucura in sfarsit de un dulce sanatos, care sa le sprijine obiectivele fizice, fara frica de a se ingrasa sau de a consuma ingrediente de natura indoielnica.

Prajiturile proteice sanatoase ale celor de la The Fit Baker sunt prezente, la momentul de fata, in 6 locatii: Smartfit 2 si 3, Gym One 1 si 3, Arena Aquasport si Crossfit Lion’s Cage. Pe langa acestea, va puteti bucura de produsele celor de la The Fit Baker si prin comenzi online pe site-ul www.thefitbaker.ro sau www.fb.com/thefitbaker.ro cu livrare la domiciliu sau chiar ridicare personala de la laboratorul de pe Calea Bogdanestilor 47.