Premieră online la Teatrul German de Stat Timișoara

Teatrul German de Stat Timișoara vă invită miercuri, 11 noiembrie, ora 19:30, la o nouă formă de experiență teatrală – V.I.P. – Very Isolated Person.

Acesta va fi un spectacol online, live, interactiv, cu actrița Olga Török, o adaptare liberă după Pescărușul lui Cehov, coordonată de tânăra regizoare Paula Lynn Breuer.

Spectacolul este o variantă modificată a spectacolului offline cu același nume, al cărui premieră în sală a fost amânată datorită condițiilor impuse de autoritățile locale.

Olga Török, o joacă pe Nina, tânăra din drama cehoviană, care e la randul ei actriță.Nina, care își destăinuie experiențele durereoase și în același timp poate privi încrezătoare înviitor, ridică întrebări la care Olga își dorește răspunsuri. Ce înseamnă meseria actorului dacăteatrul trece în online și sala de spectacol rămâne goală? Cât de bine poți rezista în timpul „distanțării sociale”? Cum percepe publicul un spectacol în care lipsește întâlnirea reală dintreactor și spectator?

Spectacolul va fi live pe ZOOM, iar numărul locurilor este limitat. Doritorii trebuie să trimită un e-mail la adresa online@dstt.ro pentrua primi linkul de acces.

Reprezentația va fi reluată în 29 și 30 noiembrie 2020.