Premieră la Teatrul Național Timișoara

Teatrul Național din Timișoara își invită publicul online la un nou spectacol, a cărui premieră va fi transmisă în direct de la Sala 2 sâmbătă, 5 decembrie, de la ora 19:00 atât pe site-ul www.tntimisoara.com, cât și pe pagina de Facebook a Teatrul Național Timișoara și pe YouTube.

„Povestea acelor oameni care într-o seară s-au adunat în jurul unei mese” propune spectatorilor săi o temă de reflecție: în era internetului, folosim noile tehnologii ca formă evoluată a relaționării dintre oameni sau ne ascundem singurătatea în spatele mijloacelor de comunicare?

Întoarcerea fiului plecat din țară devine pretextul pentru o reuniune de familie care se transformă, destul de repede, într-o sumă de definiții importante pentru fiecare din noi. Astfel, personajele lui Iacoban descoperă că înstrăinarea nu are nicio legătură cu numărul de kilometri.

Spectacolul îi reunește pe talentații actori ai Teatrului Național din Timișoara, Claudia Ieremia, Romeo Ioan, Ion Rizea, Andrei Chifu, Mălina Manovici, Alina Ilea și Matei Chioariu, iar decorul și costumele sunt semnate de scenograful Tudor Prodan. 

Spectacolul este realizat în cadrul proiectului Vocile orașului – Central Park, parte din Programul Cultural Timișoara Capitală Europeană a Culturii.