Peek & Cloppenburg a deschis cel mai mare magazin din vestul țării

De curând, portofoliul de branduri prezente la Iulius Town Timișoara a fost completat cu un flagship store al cunoscutului retailer Peek & Cloppenburg.

Săptămâna trecută, brandul internațional de top a deschis cel mai mare magazin din regiunea de vest a țării, în noul corp de clădire prin care s-a extins Iulius Mall Timișoara, parte integrată a ansamblului mixt. Noua destinație de shopping de modă ocupă aproximativ 3.600 mp, o suprafață generoasă, dispusă pe două niveluri.

Peek & Cloppenburg le oferă clienților experiențe complete, indiferent de stilul adoptat, casual, office, clasic sau elegant. Gama variată de propuneri, care poartă semnătura unor designeri celebri, unor branduri internaționale de top sau reprezintă mărcile proprii, atât de apreciate, asigură o garderobă în tendințe, pentru birou, timp liber, ceremonii sau orice altă ocazie.

Fondat între anii 1900-1901 în Germania, Peek & Cloppenburg este unul dintre cei mai apreciați retaileri de modă din Europa, cu o rețea de peste 140 de magazine, în țări precum Germania, Austria, Olanda, Belgia, Elveția, Slovacia, Polonia, Ungaria și Țările Baltice. În România, retailerul este deja prezent cu șapte magazine, cel mai recent fiind inaugurat în Iulius Town Timișoara.