Pedalare antipoluare & antimodernizare în forță

27 decembrie 2019, circuit

Cu câteva zile înainte de anul nou, la Timișoara va avea loc o pedalare antipoluare și… antimodernizare în forță. Masa Critică Timișoara vă cheamă să pedalați după Crăciun.

”Antipoluare: știm cu toții motivele. Antimodernizare în forță: ca să arătăm că în ciuda continuării dezvoltării în forță a infrastructurii Timișoarei exclusive pentru mașini, noi nu ne lăsăm până nu primim condiții optime pentru pedalat în oraș!”, transmit organizatorii.

Masa Critică este un marș în masă cu bicicletele sau alte mijloace de deplasare nemotorizate, care are loc în ultima zi de vineri a fiecărei luni, în mai multe orașe de pe glob. Filosofia generală din spatele acestui eveniment este exprimată în sloganul: ,”Noi nu blocăm traficul, noi facem parte din trafic!”

Aceștia își doresc un an mai bun, cu mai multe proiectele urbanistice care să creeze alături de toți cetățenii un oraș prietenos pentru oameni și pentru biciclete!

Evenimentul va avea loc vineri, 27 decembrie 2019, la ora 18:30, întălnirea fiind în fața Primăriei. Cei care participă sunt rugați să își ia o mască cu ei.