Pe o pânză de păianjen, in premieră la Timișoara

25 noiembrie 2019, Sala Operei Naționale

Întreaga echipă a a hitului teatral bucureștean “All inclusive” – actori, regizor, producator, dramaturg – a pus la cale o nouă productie teatrală, un spectacol în premieră absolută.

Prima reprezentație a comediei ”Pe o pânză de păianjen” pe scena Operei Naționale Române din Timișoara va avea loc luni, 25 noiembrie 2019, de la ora 20:00. Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu (în dubla ipostază de regizor și actor), Mirela Oprișor, Marius Manole și Diana Roman sunt protagoniștii acestui spectacol cu piesa lui Alexandru Popa.

Andu își anunță soția că a doua zi va pleca la mănăstire. De tot. Iritată de ceea ce pare a fi o glumă nesărată în miez de noapte, Alma, soția lui Andu, începe războiul. Se hotărăște inclusiv să plece ea prima. Să se “mântuiască“ înaintea lui. Sunt convocați prietenii. Fiecare tabără primește întăriri. Surprizele se țin lanț, iar finalul lasă urme adânci. O poveste intensă, care-i provoacă spectatorului hohote de râs în spatele cărora se construiesc lumi în care adevărul nu este întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt.

În funcție de loc, biletele costă 100 sau 120 de lei și se găsesc la Agenția Operei.