[P] TESTE PENTRU DEPISTAREA COVID-19

Laborator Analize Timişoara Dr. Golea, cu o tradiție de peste un sfert de secol în domeniul analizelor biologice, se aliniază cerințelor vremii și oferă pacienților posibilitatea de testare Real Time PCR pentru determinarea SARS-CoV-2, folosind aparatură de ultimă generație, prin care se pot prelucra până la 800 de probe prelevate pe zi.

În prima fază se folosește un extractor de AND VIRAL, complet automat, pentru a reduce la minimum contaminarea probelor, apoi se efectuează testarea pe un PCR de ultima generație. Astfel se asigură o detectivitate deosebit de bună, o viteză crescută a procesului de diagnosticare, precum și o acuratețe maximă a rezultatului.

Odată cu această nouă investiție, la dispoziția persoanelor interesate este pus și un analizator automat RT-PCR, de tip Sansure Biotech, pentru urgențe, care efectuează automat întregul proces și oferă rezultatul final în doar 40 de minute.

Prelevările de probe pentru Testare Covid se fac de luni până sâmbătă, între orele 8-16, în cadrul Laboratorului de Analize Dr. Golea de pe Calea Buziașului Nr.30, rezultatele fiind comunicate pacienților atât în limba română, cât și în limba engleză. Cei interesați pot obține informații suplimentare sau programări la numarul de telefon 0728 011 131 sau pe site drgolea.ro.