Noul concept de festival cu o diversitate aparte, Timeless 4ALL

În perioada 3-5 septembrie 2021, se va organiza cel mai mare festival dedicat întregii familii, Timeless 4ALL, care va avea loc la Aerodromul Cioca.

Acesta va include:
Cel mai mare parc de distracții – parcului de distracții va avea 12 tobogane gonflabile, 2 trenulețe, 2 carusele, o pistă de mașinuțe tamponabile, trambuline elastice și piscină cu baloane pe apă.

Dinozauri uriași – “Există acum o generație interesată în mod deosebit de lumea dinozaurilor. În România s-au deschis câteva atracții pentru genul acesta de fani. Pentru ei, la Timeless Festival aducem dinozaurii acasă, în Timișoara. Să ai un selfie cu dinozauri e la mare căutare acum! Noi facem bucuria asta publicului nostru!”, Minodora Stancu – project manager.

Cel mai mare picnic de familie –  festivalul pune la dispoziția publicului pentru relaxare o zonă de lounge, un Food Court unde se vor putea degusta preparate culinare delicioase, stații de înghețată și răcoritoare.

Concerte – “Numele artiștilor care fac line-up-ul primei ediții a Festivalului Timeless 4ALL este ales pe măsura preferințelor publicului căruia ne adresăm. Sunt în vogă, sunt idolii noii generații de consumatori de concerte și spectacole, sunt în topul vizualizărilor online.”, Mario Nay – organizator Timeless Festival.

Line-up-ul complet:
3 Septembrie:
DJ IST
DJ ANGELO ES
DJ ALLY KZAN
HAARAW
4 Septembrie:
Gașca Zurli
Teatrul Merlin
Dorian Popa
Andra Gogan
Mario Fresh

5 Septembrie:
Magicianul Lorenzo Cristian
Teatrul Merlin
Celia
Bibi și Antonio Pican

“Există nenumărate festivaluri cu tematici diverse, dar noi ne-am dorit altceva. Timeless 4 ALL este un festival pentru întreaga familie. Acesta aduce un concept unic în România și în zona balcanică. Vrem să creăm o mișcare nouă în domeniul distracției, pe care să o transformăm în brand și care să pună Timișoara pe harta turistică a festivalurilor. Dar înainte de toate, ne dorim să readucem zâmbetul larg pe chipul copiilor, să redăm entuziasmul tinerilor și să reconectăm întreaga familie trăind momente memorabile la Timeless 4 ALL.”, Călin Ionescu – director artistic.