Musicaluri, evenimente pentru copii și momente dedicate sportivilor, în grădinile Iulius Town

Finalul acestei săpămâni este sărbătorit la Iulius Town prin mai multe activități outdoor, printre care seri de film, ateliere pentru copii și expoziții de antichități.

Joi, 29 iulie, sunt invitați 14 sportivi de renume din Venezuela, Mexic, Nicaragua, Republica Moldova și România, care vor participa la Gala „Boxing Fight Championship”: România vs. Mexic. Gala va avea loc în Iulius Gardens, de la ora 19:30 și va fi prezentat de artistul Mike Diamondz. Invitatul special al serii este Bogdan Stoica, fostul campion mondial SUPERKOMBAT, la categoria cruiser.

Flight Cinema In My Town propune Music Nights în Iulius Gardens, cu filme care au rămas în istorie. Vineri, 30 iulie, timișorenii sunt introduși în lumea hip-hop-ului cu pelicula „8 Mile”, de la ora 19:00, sâmbăta este dedicată universului rock, de la ora 20:00 cu „Bohemian Rhapsody”, iar atmosfera de festival este adusă duminică de „Fire Festival”, de la ora 20:00. 

Sâmbătă, 31 iulie, de la ora 17:00, cei mici sunt aștepitați la ateliere de creație în Iulius Gardens. De asemenea, „Căsuța prietenilor” îi invită pe copii la teatru de păpuși în ziua de duminică, de la ora 11:00.

Tot în weekend-ul 30 iulie – 1 august la etajul 1 din Iulius Mall, iubitorii de antichități sunt invitați la o expoziție de obiecte speciale, precum monede din alte secole, mobilier cu design deosebit, bijuterii, viniluri sau cărți de colecție.