Moşul vine la Târgul de Crăciun!

19 decembrie 2019, Târgul de Crăciun, Piaţa Victoriei

Pe adresa Târgului de Crăciun organizat de Primăria Municipiului Timişoara, în Piaţa Victoriei, a sosit următoarea scrisoare:

”Dragii Moşului,

Am lăsat la Târgul de Crăciun, lânga brad, o cutie magică în care aștept scrisorile voastre, dragi copii.
În seara de 19 decembrie, la ora 19:00, atunci când voi ajunge la Târgul de Crăciun din Timişoara, în sania mea trasă de reni, voi dărui cadourile pregătite de spiriduşi, copiilor care au fost cuminți tot anul. Invitația de a trimite scrisori se adresează doar copiilor care au vârsta cuprinsă între 3 şi 10 ani. Cei mici, care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici. Scrisorile le primesc până în data de 17 decembrie şi trebuie să conţină numele, vârsta şi numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!

Cu dragoste,
Moş Crăciun”

În data de 19 decembrie 2019, de la ora 17:00, va deschide programul artistic compania Phantasia în colaborare cu Teatrul pe Roți Arad cu spectacolul Atenție! Moș Crăciun există, spectacol care va prefața venirea lui Moș Crăciun. Moşul primeşte scrisori de la copii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, până în data de 17 decembrie, în cutia pe care a lăsat-o la Târgul de Crăciun, lângă brad. Parteneri: Ness Digital Engineering, Raiffeisen Bank, UPC Romania, Coca-Cola România.