Mircea Dragu și Mihai Gafencu: Rezidenți în librărie, eveniment ”La Două Bufnițe”

Joi, 24 decembrie 2020, între orele 11:00–17:00, publicul se poate întâlni în librăria ”La Două Bufnițe” cu psihoterapeutul Mircea Dragu și doctorul Mihai Gafencu, care vor fi librari pentru o zi.

Mircea Dragu este de profesie psiholog, lucrează în domeniul psihoterapiei la Centrul DMC – Psihoterapie și Educație Complementară. Este un om implicat în viața cetății, atât din punct de vedere civic, cât și cultural.
În paralel cu activitatea sa profesională coordonează activitatea unei școli de arte marțiale de origine japoneză și a inițiat și coordonat diverse activități de educație complementară, inclusiv de cultură și spiritualitate orientală (în principal japoneză).

Dr. Mihai Gafencu este profesor universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara, medic primar pediatru în cadrul Spitalului de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara, președinte al Organizației Nonguvernamentale Salvați Copiii.

Evenimentul se organizează în conformitate cu legislația actuală, cu respectarea normelor COVID-19. Numărul maxim de persoane care poate intra în librărie este de 15.