Medalion Beethoven 250 de ani

7 februarie 2020, ora 19, Sala Capitol

Cu ocazia celor 250 de ani de la nașterea compozitorului Ludwig van Beethoven, Filarmonica Banatul și Institutul Francez vă invită vineri, 7 februarie 2020, de la ora 19:00, la un concert simfonic, condus de dirijorul francez Michael Cousteau și avându-l ca solist pe pianistul Dragoș Mihăilescu. Evenimentul face parte dintr-o serie de concerte lunare dedicate ilustrului compozitor pe tot parcursul anului 2020 de către Filarmonica Banatul.

La 250 de ani de la nașterea ilustrului compozitor Ludwig van Beethoven, Filarmonica Banatul a decis să ofere publicului meloman câte un concert cu muzica sa în fiecare lună. Institutul Francez se alătură acestei iniţiative în calitate de co-organizator al concertului simfonic de vineri, 7 februarie, condus de dirijorul francez Michael Cousteau și avându-l ca solist pe pianistul Dragoș Mihăilescu.

Concertul va avea loc la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul (Bd. C.D. Loga, nr. 2), și va avea următorul program: Uvertura Coriolan, Op. 62, Concertul pentru pian și orchestră nr. 4, în Sol major, Op. 58 , Simfonia nr. 1 în Do major, Op. 21.