Marin Cazacu şi Violoncellissimo în concert, la Sala Capitol

Turneul naţional „Clasic la puterea a treia – Violoncellissimo” revine în octombrie pe scenele de concerte, propunând o incursiune sonoră în lumea violoncelului prin intermediul unui repertoriu divers şi spectaculos, de la clasic la contemporan.

Violoncelistul şi profesorul Marin Cazacu şi discipolii săi, pe scurt Violoncellissimo, vă invită să îi ascultaţi la Sala Capitol, în data de 10 octombrie 2020.

Publicul a avut ocazia de a aplauda unii dintre cei mai buni violonceliști din România, dar şi rezultatele extraordinare la care duce excelenta relație dintre Maestru și Discipoli. Marin Cazacu, Maestrul şi profesorul celorlalți membri ai minunatului Violoncellissimo a întemeiat această formație, care poate avea un număr variabil de instrumentiști, ca pe o extensie a cvartetului Cellissimo, cu care a avut, de asemenea, mari succese în țară și peste hotare.

După turneul naţional din 2019, Violoncellissimo a fost tot mai frecvent invitat să susţină concerte în diferite formule şi în diferite locuri, notabilă fiind apariţia în aer liber din deschiderea festivalului în aer liber “Vara Magică” din iulie 2020.