Mai mult CINEMA în Timișoara – VIP și Dolby Atmos la Cinema City Iulius Town

Din octombrie, Cinema City aduce timișorenilor o nouă experienţă de vizionare a unui film în multiplexul Cinema City din Iulius Town, acum extins, cu un design complet nou și dotări de ultimă generație – 12 săli, dintre care, în premieră regională, sălile VIP și sala multifuncțională “All Stars Cinema”.

Cinema City aduce în Iulius Town, pentru prima dată în România, experiența „All Stars Cinema” – o sală multifuncțională, dotată cu o scenă generoasă și sistem de sonorizare Dolby Atmos. Cu o capacitate de 384 locuri, noul spațiu cinematografic este special conceput pentru a găzdui premiere de gală, conferințe sau spectacole artistice. O experiență cinematografică spectaculoasă este asigurată și de ambianța sonoră conferită de sistemul de sunet Dolby Atmos, cea mai nouă tehnologie audio surround din lume, care poate reda simultan până la 128 de obiecte audio independente.

Mai mult decât atât, Cinema City VIP invită spectatorii să se bucure de o experiență cinema all inclusive, urmărind filmul preferat din fotolii de piele complet computerizate, Lazy Boys, savurând popcorn și nachos cu refill nelimitat, totul la prețul unui singur bilet de cinema.