Live drawing & concert: Reinhard Kleist & Melting Dice

7 noiembrie 2019, 20:00, D’arc

Clubul D’arc găzduiește joi, 7 noiembrie 2019, de la ora 20:00, o sesiune delive drawing Reinhard Kleist și un concert Melting Dice.

Reinhard Kleist este unul dintre cei mai cunoscuți artiști germani de benzi desenate. S-a făcut remarcat prin biografiile și albumele „CASH – văd un întuneric” și „Nick Cave – Mercy on me”. În 2018 i-a fost acordat premiul Max și Moritz ca cel mai bun artist de benzi desenate german.

Cu concertele de desene live el să vrea să formeze o conexiune specială între muzică și desen și să ofere o experiență cu totul nouă pentru publicul prezent. El a mai concertat în țări precum Franța, Anglia, Slovacia, Ucraina, Portugalia și SUA cu trupe de tot felul și din diverse genuri muzicale.

Trupa Melting Dice s-a înființat în Timișoara în toamna anului 2014 și are în componență 4 membri: Flavius Vutan (chitară), Sorin Ghiniță, (tobe), Dani Șimon (bas), Bogdan Cotîrță (chitară și voce). Anul 2015 a însemnat primele festivaluri și concerte proprii ale trupei, iar în primăvara anului 2016 s-a lansat primul videoclip al trupei, la piesa “Inert”. Începutul anului 2017 a adus un nou single si videoclip – „Nu călcați pe soare”. Anul 2017 este cel în care trupa lansează primul album: Cord Cablu Creier. Genul abordat de trupă este rock alternativ.