Lexico, restaurantul cu măslin de 60 de ani și preparate mediteraneene

Printre locațiile recent inaugurate la Iulius Town se numără Lexico, un spațiu urban, care propune experiențe culinare internaționale, cu influențe mediteraneene.

Situat la parterul clădirii de birouri clasa A United Business Center 3, cu o terasă care se îmbină cu parcul Iulius Gardens, Lexico este restaurantul care descurcă cuvintele și face conversațiile mai relaxate și mai plăcute. Într-un cadru modern, în care rafinamentul imprimă o notă aparte, clienții se pot delecta cu preparate apetisante, dar și cu o atmosferă prietenoasă și vibrantă.

Locația promovează gastronomia originală, care se definește prin ingrediente proaspete, băuturi naturale și preparate de calitate. Meniul este o combinație de specialități ale bucătăriei urbane, cu puternice influențe mediteraneene. Astfel, clienții se pot delecta cu o varietate de rețete pe bază de fructe de mare, dar și din carne maturată. De altfel, acest ingredient este expus într-o vitrină de maturare specială, astfel încât gurmanzii au posibilitatea de a-și alege ceea ce vor să le fie pregătit. Iar pentru că deserturile completează o masă reușită, Lexico are propuneri interesante.

Pentru că este un loc în care să te bucuri de o pauză de masă altfel, Lexico a pregătit un meniu de tip „business lunch”, cu două feluri de mâncare și desert. Angajații din clădirile de birouri clasa A beneficiază de un discount de 10%, în baza Cardului Partener, un program de fidelizare special creat pentru ei.

Lexico se distinge și printr-un element inedit, „Masa Prieteniei”, în mijlocul căreia se află un măslin matur, de peste 60 de ani, și care oferă contextul perfect pentru socializare.