Kunsthalle Bega prezintă: Oláh Gyárfás – Mușchi de fân pe munte de panglici

Kunsthalle Bega aduce pentru iubitorii artei o nouă expoziție de sculptură, care își va avea deschiderea vineri, 27 noiembrie între orele 18:0 -21:00.

,,Gyárfás este o apariție spectaculoasă imposibil de trecut cu vederea, fizic și vestimentar, nefiind deloc conștient de impactul pe care prezența lui îl produce. A fost unul dintre primii artiști la care ne-am gândit pentru spațiul Kunsthalle Bega Box, propunerea lui de a prezenta două creaturi magice, protectoare, perfect sincronizată cu contextul contemporan în care arta se întoarce spre sculptură. ” relatează Alina Cristescu.

Artistul adus în această perioadă menționează că a trecut ,,în cealaltă parte a artei”, intorcându-se la sculptură. ,,Mă interesează în primul rând materialul, pe care îl modelez eu înainte ca și lutul sau piatra. Sunt preocupat de compoziția lui, de procesul prin care a devenit țesatură.”.

Expoziția va avea loc în perioada 27 noiembrie 2020 – 27 februarie 2021 și poate fi vizitată de marți până sâmbătă în intervalul orar 12:00 – 18:00.