Jazz in the Tram

7 martie 2020, Muzeul Corneliu Miklosi

SLJazzing, inițiatori ai seratelor de Jazz în locații inedite, revine cu o nouă propunere pentru pasionații de muzică Jazz: o plimbare muzicală cu Tramvaiul Turistic ce străbate orașul de pe Bega.

Vino să iei parte la o adevarată călătorie în timp, unde urechile îți vor fi delectate cu un concert live susținut de Jezebel & pianist Alexandru Burca, iar simțurile îți vor fi antrenate printr-o plimbare cu mașinile de epocă puse la dispoziție de către Vintagecar.

Pe partea gastronomică veți putea savura un meniu prestabilit compus din starter, main dish și desert, dichisit de către cei de la Homemade Restaurant & More.

Fie că sunteți iubitori de vintage, pasionați de muzică jazz sau pur și simplu în căutarea unei experiențe memorabile, sunteți așteptați sâmbătă seara, în data de 7 martie 2020, la ora 19:00, la Muzeul de transport public Corneliu Miklosi.

Mașinile de epocă vor pleca din Piața 700 și vă vor aduce la tramvai începând cu orele 17:00, 17:40, ultima mașină plecând la 18:20 către Muzeul Corneliu Miklosi.

Biletele se găsesc online pe iabilet.ro.