Iulius Town – destinația de vacanță pe placul timișorenilor

În această vară atipică, experiențele în aer liber, timpul petrecut cu prietenii sau familia și „dozele de natură” sunt sursele de energie pozitivă și recreere. Iulius Gardens reprezintă principala destinație atunci când este vorba de a trăi experiențe culturale sau gastronomice inedite.

Veritabilul colț de natură din oraș, în care verdele predomină, transportă oamenii direct într-o vacanță. Aceștia se pot relaxa pe malul lacului admirând familia de rațe sălbatice printre nuferi, peisaj apropiat celui din Delta Dunării.

Mai mult decât atât, copiii sunt invitați într-o călătorie de poveste direct în Veneția, prin intermediul caruselului etajat din centrul parcului.

Pentru serile dedicate ieșirilor sau întâlnirilor cu prietenii, cele peste 15 terase din Iulius Town, cu deschidere spre spațiul verde, sunt locul perfect pentru a intra în atmosfera de vacanță, așa cum se întâmplă în city break-urile din capitalele europene. Fiecare locație organizează seri tematice de la care nu lipsesc surprizele culinare, DJ-ii sau concertele live ale artiștilor locali.

Pe lângă acestea, în fiecare săptămână sunt organizate ore de sport în Iulius Gardens. Agenda activităților este completată și de teatru de păpuși, outdoor cinema și concerte sau târguri.