Iulius Gardens, oaza de liniște din centrul Timișoarei

Parcul din Iulius Town reprezintă principala destinație pentru doritorii de joacă, relaxare și natură.

Pentru cei mici, vacanța le oferă o serie diversificată de activități captivante. În mijlocul Iulius Gardens tronează caruselul venețian etajat, un loc fascinant, adorat de copii. Acesta îi așteaptă pe doritorii de călătorii de poveste de luni până vineri, de la ora 12:00, până la 22:00, iar sâmbăta și duminica, de la ora 10:00 la 22:00. Prețul unui bilet este de 5 lei.

Cea mai nouă atracție din Iulius Gardens sunt o rață și cei zece boboci ai săi, care s-au instalat aici încă din luna mai. În fiecare zi, micile vedete fac spectacol și se lasă fotografiate, spre încântarea copiilor, dar și a celor mari.

Iar pentru ca experiențele să fie complete, Iulius Town propune numeroase evenimente în aer liber, pentru întreaga vară. Cinema outdoor, teatru de păpuși, concerte, ateliere creative și multe altele se regăsesc pe agenda fiecărui weekend.

Așadar, Iulius Town reunește cea mai diversificată ofertă de entertainment din oraș, cu peste 15 locații în aer liber, unde doritorii pot savura cele mai apetisante preparate, dar și să se bucure de petreceri tematice, în siguranță.