Hipermarketurile Auchan găzduiesc târguri tematice de carte

În perioada 29 iulie – 11 august 2020, hipermarketurile Auchan găzduiesc o serie de târguri specializate, oferind vizitatorilor posibilitatea de a regăsi în magazine o ofertă nouă și mai vastă de produse.

Continuând astfel seria binecunoscutelor târguri din hipermarketurile Auchan, compania își propune prin această nouă inițiativă să aducă în atenția publicului companii specializate, atât locale, cât și branduri cu renume internațional, din varii industrii, care să completeze oferta deja existentă în magazine, oferind astfel clienților game extinse de produse pentru pasiunile și hobby-urile lor.

Printre primii invitați la târgurile Auchan se numără grupul de librării Librarium – Cartepedia. Cu 9 librării la nivel național și una online, compania aduce la Târgul de Carte din Auchan peste 400 de titluri de top, noi și în tendințe, precum și titluri consacrate în toată lumea – de la povești ilustrate pentru cei mici sau cărți cu activități distractive pentru vacanță, până la romane celebre pentru adulți și adolescenți. Nu vor lipsi nici cărțile pentru dezvoltare personală, motivaționale sau cele care aduc mai multe informații despre hobby-uri și pasiuni. Târgul de Carte oferit de Librarium – Cartepedia va fi disponibil în 12 dintre hipermarketurile Auchan din Cluj, Timișoara, București și Brașov.