Grande Madame e marea invitată, într-un concert grandios de colinde

21 decembrie 2019, Iulius Town, Atrium

Grande Madame, o păpușă gigantică și fermecătoare, te invită în Iulius Town, sâmbătă, să te încânte cu un spectacol absolut uimitor, într-un concert de colinde live. În Atrium, lângă bradul de Crăciun, totul va deveni magic, iar publicul va fi absolut absorbit de grația actului artistic.

Sâmbătă, 21 decembrie 2019, în Atriumul Iulius Mall se va auzi un fundal muzical angelic de colinde susținut de 3 instrumentiști (2 viori și 1 contrabas), iar Grande Madame și majordomii ei își vor face apariția în mare fel, conturând o atmosferă fantastică. Cei prezenți vor fi martorii unui eveniment plin de magie, desfășurat în trei serii, de la orele 16:00, 17:00 și 18:00, iar fiecare reprezentație va dura 40 de minute. Spectatorii vor fi captați de povestea creată în jurul personajului, dar și de eleganța acestuia, care plutește grațios printre oaspeți și le oferă atenția pe care o regină sau prințesă ar oferi-o adoratorilor ei. Cu o înălțime de cinci metri, această păpușă impresionantă plină de farmec este similară celor de porțelan, din secolul al XVII-lea.

Grande Madame este rotită în timpul evenimentului de către majordomii săi, care interacționează la rândul lor atât cu personajul principal, cât și cu publicul, prin dans, teatru de improvizație și momente de coregrafie. Unicitatea acestui spectacol oferă o experiență memorabilă, prin apariție și atenția la detalii, pentru a intra în atmosfera de basm creată de personajele inedite.