Goe, un serviciu de închiriere biciclete electrice pentru timișoreni

Goe (Go electric) este un serviciu de închiriere de biciclete electrice din Timișoara, care și-a lansat activitatea în primăvara anului 2020. Spre deosebire de serviciile existente de închiriere, bicicletele electrice Goe se livrează și se ridică la client acasă sau oriunde are nevoie, atunci când are nevoie.

Cu o singură dorință în gând, Răzvan Dornean, fondatorul companiei, a pornit cu Goe la drum și crede într-un transport alternativ atât ca metodă de păstrare a distanțării sociale, cât și ca soluție pe termen lung pentru fluidizarea traficului din oraș.

Bicicletele pot fi închiriate la un preț de 55 lei pe zi, iar pentru perioade mai lungi de timp, prețul se personalizează în funcție de nevoile clienților.

Bicicletele Goe se evidențiază prin roșul puternic, specific bicicletelor electrice bulgare Eljoy, ale căror surori sunt. Bateriile sunt de 36V, 500Wh, putând fi reîncărcate oriunde și oricând. Viteza maximă setată este de 25 km/h, ajungând printr-o încărcare la parcurgerea unei distanțe de 90-100 km.

Dacă sunteți doritori să închiriați o bicicletă Goe sau pentru mai multe detalii, puteți suna la numărul 0749 507 230 (Răzvan Dornean) sau să lăsați un mesaj pe pagina de Facebook.