„Gemma Habibi”, transmis online de Teatrul German de Stat

Forumul Cultural Austriac alături de Teatrul German prezintă performance-ul „Gemma Habibi” în data de 26 martie 2021, începând cu ora 09:00.

Controlată sau nu, violenţa este, adesea, şi refugiu şi un mijloc de afirmare pentru tinerii care nu-şi mai găsesc locul în comunităţile din care fac parte. „Gemma Habibi” a fost creat de romancierul şi performerul Robert Prosser, alături de bateristul Lan Sticker, pentru tinerii – şi publicul adult în general – care se simt izolaţi şi trăiesc cu sentimentul că relaţiile sociale dintr-un oraş multicultural contemporan le scapă de sub control.

Performance care îmbină jocul performerilor cu „slam-poetry” (recitare), boxul, rap-ul și percuţia, „Gemma Habibi” a fost înregistrat pe 18 octombrie 2020, la Sala mare a Teatrului German de Stat din Timişoara, cu ocazia primei colaborări între această instituţie şi Forumul Cultural Austriac Bucureşti.

Spectacolul va putea fi vizionat pe pagina oficială de Facebook a Teatrului German și va fi disponibil gratuit până la ora 21:00.